De gemeente Amsterdam heeft als doel het sporten te stimuleren en de sportaccommodaties in de stad zo maximaal mogelijk te gebruiken. Vandaar het idee om in eigen stad een soort van Olympische Spelen te organiseren; De Amsterdam Games. Teams uitnodigen uit eigen land en van over de hele wereld om te komen sporten in Amsterdam. Sport verbroedert en niets mooiers dan lekker sportief bezig te zijn op het veld of in de zaal. Ons doel is ervoor te zorgen dat de Amsterdam Games voor eeuwig in jouw geheugen gegrift blijven.

Het AOC, Amsterdams Olympisch Comité bestaat uit 2 permanente leden en een hele hoop vrijwilligers. De 2 permanente leden zijn:

Arnoud Lips, sportgek en AOC-er van het eerste uur.

Door een leven lang fanatiek voetballen en tennissen nemen de blessures en pijntje de laatste jaren bij Arnoud helaas de overhand. En dus kwamen de Amsterdam Games als geroepen. Tijd voor een nieuwe missie; het organiseren van de mooiste en leukste sportevenementen…

Remco Appel, sport- en control-freak.

Veelzijdig sporter en als zodanig beoefenaar van verschillende sporten. Staat naast zijn sportieve inslag bekend om zijn organisatietalent. Bij het organiseren van grote sportevenementen valt bij Remco alles op zijn plek. Niet vreemd opkijken dus als hij op dit vlak met een gouden medaille aan de haal gaat.

Amsterdam Games
Polygoongracht 4
1087 AH Amsterdam
info@amsterdamgames.nl

Bankgegevens
Naam: Amsterdam Games
Bank: KNAB BANK
IBAN-nummer: NL47KNAB0255540418
BIC-Code: KNABNL2H

KvK-nummer: 66989973
BTW-nummer: NL856784060B01

Remco Appel
AOC - lid

Arnoud Lips
AOC - lid