Artis Zoo

Artis is opgericht in 1838 en daarmee de oudste dierentuin van Nederland. Naast de dierentuin kun je er onder meer het aquarium, planetarium, geologisch museum en een bibliotheek bezoeken.

Lees meer

De Zaanse Schans

Dit openlucht museum is een uniek stukje Nederland vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. De Zaanse Schans is leuk én leerzaam.

Lees meer

A’DAM Toren

A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het karakteristieke polderlandschap en de beroemde grachten die onderdeel zijn van de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Lees meer

Klimpark Fun Forest

Fun Forest heeft verschillende spannende routes uitgestippeld op diverse hoogtes in de bomen. Klim en klauter lekker in de bomen samen met je vrienden.

Lees meer

Het Twiske

Zwemmen en spelen! Recreatiegebied Het Twiske ligt tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend en bestaat voor een derde uit water. Naast zwemmen en spelen in en aan het water, kun je hier kanoën, roeien en nog veel meer.

Lees meer

Rijksmuseum

Eén van de bekendste musea van Nederland. Hier heb je de mogelijkheid om werken te bewonderen van de beroemde Nederlandse schilders Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer.

Lees meer

Race Planet

Bleekemolens Race Planet is een multifunctioneel sportcentrum dat bekend staat om zijn kartbanen. Daarnaast zijn er onder meer een speeltuin, mini-golfbaan, bowlingbaan en game-centrum.

Lees meer

Madame Tussauds

Madame Tussauds is een wassenbeeldenmuseum gelegen aan de Dam in het hartje van Amsterdam.

Lees meer

Amsterdam ArenA Tour

Geen enkele voetbaltrip naar Amsterdam is compleet zonder een bezoek aan de thuisbasis van Ajax: de Amsterdam ArenA.

Lees meer

Anne Frank Huis

Naast haar schoonheid heeft Amsterdam ook een tragische geschiedenis. Vooral de Tweede Wereldoorlog heeft zo zijn littekens achtergelaten in de stad. Eén van de beroemdste verhalen uit deze tijd is het verhaal van Anne Frank.

Lees meer

Lovers Powerzone

Lovers Powerzone is leuk voor alle leeftijden. Lovers Powerzone heeft de grootste lasergame arena van Amsterdam, perfect om samen met je team naar toe te gaan! Daarnaast kun je er ook nog bowlen en gezellig eten en/of drinken.

Lees meer

Rondvaart

Door de vele grachten is Amsterdam erg geschikt voor een rondvaart. De beroemde lange boten varen door de 165 grachten van Amsterdam en laten je alle hoogtepunten van de stad zien.

Lees meer