Voetbal

De eerste editie van de Amsterdam Games werd gespeeld bij voetbalclub OSV op 3 en 4 juni 2017. Dertig teams bonden in verschillende leeftijdscategorieën twee dagen lang de strijd met elkaar aan.

In 2019 worden de Amsterdam Games Voetbal gespeeld op 8 en 9 juni in de volgende categorieën: Jongens Onder 9, JO10, JO11, JO13, JO15, JO17 en Meisjes Onder 17, MO18, MO19. De Amsterdam Games Voetbal worden gespeeld op de velden van het Amsterdamse OSV, dat in 2019 100 jaar bestaat!! Het belooft dan ook één groot voetbalfeest te worden.

Doel van de Amsterdam Games is om zoveel mogelijk teams uit zoveel mogelijk verschillende landen samen te brengen in Amsterdam. Onder de noemer van sportiviteit, respect en plezier want die staan tijdens de Amsterdam Games hoog in het vaandel. Alle teams worden geacht twee nachten te blijven slapen omdat juist dat bijdraagt aan het saamhorigheidsgevoel, zowel binnen het team als tussen de teams onderling. Meer informatie over de verschillende slaapmogelijkheden en de kosten vindt u onder de kop ‘Overnachtingen’.